Over de verkiezing

Modewinkels zorgen voor meer leefbaarheid, gezelligheid, een heerlijk uitje en zij laten mensen stralen!.

Daarom wordt er bij de Modewinkel van het Jaar Verkiezing in iedere gemeente van Nederland gezocht naar modewinkels die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen. Bekijk hier de genomineerden. Behoor jij nog niet tot de genomineerden, meld je dan nu aan. Deelname is gratis. 

De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde.  Modewinkels maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een modewinkel kan natuurlijk ook beide titels in de gemeente winnen.

De provinciewinnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen.

 

Stemronde
Vanaf 22 juli tot en met 30 augustus 2022 kan iedereen via www.modewinkelvanhetjaar.nl stemmen op zijn of haar favoriete modewinkel. Je mag maximaal één stem uitbrengen. Let op dat je je stem afmaakt en bevestigt via de mail die je ontvangt na het uitbrengen van je stem.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijs: 

  1. Flightgift Cadeaukaart t.w.v. €250,-. Met deze Cadeaukaart kan je een vliegticket bestellen bij 300 airlines wereldwijd.

 

Organisatie & Partners
De Modewinkel van het Jaar Verkiezing worden georganiseerd door Soleo Media in samenwerking met United Consumers. De realisatie van de verkiezingswebsite is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de Publieksprijs bij de Musical Awards en de Shopping Awards).

Partners
Soleo MediaUnited Consumers

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details